Ugens WordPress plugin anbefalinger

Ugens WordPress plugin anbefalinger
Please note: This is an old post. The information is probably not accurate and up-to-date anymore.

I denne uge vil jeg fortælle om 3 WordPress, som jeg bruger her på Jayj.dk. Plugins kan bruge til mange forskellige ting; Gallerier, Twitter, you name it.
De 3 plugins jeg vil give min anbefaling i dag er ret forskellige plugins, men rigtig gode at have. De 3 plugins er Widget Logic, SI CAPTCHA Anti-Spam og My Page Order.

Widget Logic

Widget Logic er som navnet nok siger – til widgets. Det er et af de fedeste plugins nogensinde efter min mening. Det tilføjer et ekstra felt til hvert widget, hvor du kan bruge WordPress Conditional Tags eller almindelig PHP kode. Hvis du fx kun vil have et widget på forsiden, skriver du bare is_home()

Widget Logic
Widget Logic - Billede fra WordPress.org

Download Widget Logic

SI CAPTCHA Anti-Spam

Hvis du har åben for brugeroprettelser, har du garanteret problemer med alle de forbandede spambots. Efter jeg har prøvet flere løsninger endte jeg med at bruge SI CAPTCHA Anti-Spam. Det placerer ganske enkelt en CAPTCHA boks (der er meget nem at læse) på oprettelsessiden. Du kan også vælge at placere den i kommentarboksen, men er det ikke til mere skade end til gavn? Akismet gør et fantastisk stykke arbejde mod kommentarspam 😉

Download SI CAPTCHA Anti-Spam

My Page Order

Et af de plugins jeg installerer på næsten alle WordPress installationer er “My Page Order”. Det gør det super nemt at ændre rækkefølgen på sine menupunkter. Det er bare “drag and drop”. Den kan også sortere undersider, hvis det er det du vil.

My Page Order

Download My Page Order

Det var så lige 3 små smarte plugins. Hvad er dit/dine yndlings plugins? Hvilke vil du se på listen til næste gang?