Så er Jayj.dk tilbage på nettet

Så er Jayj.dk tilbage på nettet

Sikke et chok… Tænde og computeren og så få beskeden “This site have been hacked“.
Så 1. april, håbede det var en utrolig dårlig aprilsnar, men ark nej. Den var god nok.

Det der skete, var at hackeren “Lodaepeb Pitusaeb” havde fået adgang til min koder osv. Hvordan ved jeg ikke, men muligvis gennem min email eller gennem et WordPress plugin. Koderne til administationspanelet, databasen og FTP serveren var blevet ændret, men heldigvis kunne One.com skifte dem tilbage, så jeg nu igen har kontrol med siden.

Men så er siden så tilbage på sporet, næsten uden spor efter hackeren. Det eneste man nu kan se med det blotte øje, er forum indlægget om det, og mine beskeder på Twitter og Facebook.

Her kan du se et screenshot af siden:
hacked-lille

Ikke lige den bedste start på april…

2 responses

Leave a Reply