5 WordPress plugin anbefalinger

5 WordPress plugin anbefalinger
Please note: This is an old post. The information is probably not accurate and up-to-date anymore.

Så er jeg igen klar med plugin anbefalinger – Denne gang handler om det de 5 plugins Google Analytics for WordPress, Dofollow, AddQuicktag, Cleaner Gallery og I Make Plugins.

Det er nogle gode plugins at have i sin WordPress installation, hvis man ser bort fra I Make Plugins som er henvendt til dem der laver plugins.

Google Analytics for WordPress

Det første plugin er “Google Analytics for WordPress” lavet af Joost de Valk. Hvis du bruger Google Analytics (det burde du) er det et rigtig godt plugin. Ikke nok med det selv sørger for at sætte sporingskoden ind, så kan du også spore udgående links fra indlæg, kommentarer osv.

Google Analytics for WordPress

Download Google Analytics for WordPress

Dofollow

Dofollow er et meget lille plugin der fjerner rel="nofollow" fra links i kommentarene

Download Dofollow

AddQuicktag

Jayj Quicktag

Jayj Quicktag er et af mine egne plugins, som giver dig mulighed for at flere knapper til indlægseditoren. Du kan fx lave et knap der hedder h3 og gøre sådan den laver en h3 overskrift når du klikker på den.

Download Jayj Quicktag

Cleaner Gallery

Hvis du bruger WordPress’ indbyggede galleri, er det her helt klart et plugin for dig! Det sørger for at WordPress ikke mere indsætter invalid HTML/CSS ind på siden og giver dig desuden nogle flere indstillinger såsom lightbox scripts.

Download Cleaner Gallery

I Make Plugins

Dette er et plugin jeg kom forbi for nogle dage siden. Det er ikke særlig brugtbart for dig, hvis du ikke laver WordPress plugins, men hvis du gør – så er det her det perfekte plugin! Det gør sådan du supernemt kan vise dine plugins på din blog. Den finder automatisk information fra dit plugins readme fil og viser dem.

Du kan se plugin videoen fra Mark Jaquith for at få en bedre forståelse for pluginet.

Download I Make Plugins

Mangler du danske oversættelser til plugins?

Hvis du mangler en dansk oversættelse og pluginet kan oversættes, kan du meget vel finde en oversættelse på siden WP – tips, temaer og plugins, hvor Georg S. Adamsen har bunkevis af danske oversættelser! 🙂

Mangler jeg dit yndlings plugin på listen? Så er du meget velkommen til at skrive en kommentar, så vi andre også kan få glæde af det super plugin.